پیوستن دیوید بکام کاپیتان پیشین انگلستان به لس آنجلس گلکسی بدین معناست که گرانقیمت ترین بازیکن جهان با تام کروز دوست صمیمی خود و هنرپیشه سرشناس هالیوود همسایه خواهد شد.
ستاره ناراضی رئال با این ادعا که می خواهد اعتبار فوتبال امریکا را ارتقا دهد با گلکسی قرارداد نجومی را امضا کرده ولی برخی از کارشناسان اعتقاد دارند غیرممکن است که فوتبال در این کشور بتواند با رشته هایی چون فوتبال امریکایی، بیس بال و بسکتبال برابری کند.
بکام که از لحاظ تبلیغاتی و تجاری محبوب ترین بازیکن دنیای فوتبال به شمار می آید اعلام کرده که به خاطر پول بیشتر پیشنهاد گلکسی را نپذیرفته و قصد و انگیزه اش را از پیوستن به فوتبال امریکا انتقال تجارب خود به جوانان مستعد این کشور و تشویق آنها بیان کرده است. این هافبک 31 ساله می خواهد در فوتبال امریکا نیز بدرخشد ولی وقتی بزرگانی چون په له، بکن باوئر، یوهان کرایوف و جورج بست نتوانستند به مقاصد خود در لیگ این کشور دست پیدا کنند آیا بکام می تواند تا این اندازه دم از درخشش و ارتقای سطح فوتبال امریکا بزند.
میلان منداریک یکی از اعضای پیشین سن خوزه ارت کویکز در دهه 70 می گوید: 10 سال از لیگ جدا افتادم و جزو کسانی بودم که تلاش کردند تا فوتبال را به امریکایی ها بهتر بشناسانند. در آن سال ها فوق ستاره هایی که همه یک سر و گردن از بکام بالاتر بودند در فوتبال کشور ما بازی می کردند ولی هیچ کدام نتوانستند کار فوق العاده ای را انجام دهند.
به اعتقاد منداریک صرب تبار که اکنون در زمینه های تجاری به فعالیت می پردازد صرف مبالغ نجومی برای ابر بازیکنان راه صحیحی برای توسعه و پیشرفت فوتبال امریکا تلقی نمی شود و از این شیوه تنها می توان به صورت مقطعی و در شرایط خاص استفاده کرد.
منداریک می افزاید: آنها راه درستی را انتخاب نکرده اند. این شیوه قبلاً به کار گرفته شده و جواب نداده است. حضور تنها یک بازیکن نام آور در یک تیم نمی تواند لیگ را متحول کند.
در حالی که ورود بکام به امریکا می تواند نوجوانان این کشور را به شدت هیجان زده کند ولی آیا ورزش دوستانی که به بیس بال، فوتبال امریکایی و بسکتبال عشق می ورزند نیز به همان اندازه به بکام توجه نشان می دهند؟ استیو هانت ملی پوش سابق انگلیسی که 3 فصل را در کنار په له و بکن باوئر در کاسموس سپری کرده، بیان می کند: شاید باور نکنید ولی احتمالاً بیشتر امریکایی ها تاکنون حتی اسم بکام را هم نشنیده اند. تا چند روز پیش که مصاحبه بکام در مادرید از رادیو و تلویزیون امریکا پخش شد، بخش اعظمی از مردم این کشور هنوز صدای وی هم به گوش شان نرسیده بود. او اصلاً نمی تواند آن طور که باید و شاید حرف بزند و وقتی گزارشگران میکروفون های خود را جلوی بکام می گیرند این ذهنیت را دارند که این فوتبالیست مشهور در مصاحبه کردن بسیار ضعیف است.
بکام باید تا آخر این فصل در رئال بماند و از آنجایی که کاپلو به صراحت اعلام کرده از او در مسابقات آتی تیمش استفاده نخواهد کرد، معلوم نیست که آیا بتواند آمادگی جسمانی خود را حفظ کند یا خیر؟
کارشناسان فوتبال اعتقاد دارند بکام تنها 2 سال دیگر می تواند در اوج باقی بماند و این بدان معناست که لیگ امریکا باید تا حد امکان از توانمندی های او استفاده کند.
هانت می افزاید: په له با ورودش به امریکا تغییراتی چند را در فوتبال باشگاهی این کشور ایجاد کرد طوری که برای یکی از مسابقاتی که او حضور داشت، 78هزار بلیت به فروش رفت ولی وقتی اسطوره فوتبال برزیل، امریکا را ترک گرفت افت بسیار محسوسی در تعداد تماشاچیان حاضر در ورزشگاه به چشم خورد و فوتبالدوستان تا حد زیادی از تب و تاب افتادند. وقتی حضور په له و حتی برگزاری جام جهانی 1994 نتوانست دگرگونی اساسی در فوتبال امریکا ایجاد کند بکام چگونه می تواند با این ادعا وارد عمل شود و من در شگفتم که پس از به پایان رسیدن مدت قرارداد او با گلکسی چه بر سر این رشته خواهد آمد.